Projecte Lliures: “Construïm un país lliure de pobresa, exclusió i desigualtats”

0
1202

Lliures és un projecte compartit entre Òmnium Cultural, Coop57 i ECAS sorgit per donar resposta a l’anterior crisi financera i que degut a l’actual pandèmia s’ha reactivat amb el mateix objectiu de treballar per un país lliure de pobresa, exclusió i desigualtats socials des de l’enxarxament comunitari, la implicació col·lectiva, el compromís quotidià i la transformació social.

La FEDAIA forma part de l’Àgora Lliure, òrgan consultiu i representatiu d’aquest projecte.

El passat 28 de maig de 2020 la presidenta de la FEDAIA, Elisenda Xifre, va participar a la conversa confinada que va tenir lloc conjunament amb Fundació Arrels i el CAP de Bon Pastor, tot aportant la visió de la nostra federació sobre la infància en situació de vulnerabilitat. Podeu recuperar la conversa a: https://youtu.be/6gbsAYnucwQ