VENTIJOL: Accions durant el confinament

0
536

Amb motiu de les mesures de contenció del COVID-19 queda suspesa tota l’activitat de cara al públic dins de l’equipament de VENTIJOL fins que finalitzi l’actual estat d’alarma.

L’equipament restarà tancat, però hi seguirem treballant a porta tancada en l’horari habitual. Per tant, podeu seguir contactant-nos a través de telèfon i correu electrònic, canals a través dels quals seguirem oferint atenció directa.

El nostre telèfon és el 93 408 12 36 i el correu atencio@ventijol.cat.

Aquí podeu consultar la GUIA DE RECOMANACIONS creada per Ventijol per donar orientacions a les famílies tant de temes d’organització, com de salut física i emocional. També trobareu recomanacions útils per evitar situacions de conflicte familiar. Per altra banda en el mateix document hi ha també pàgines web interessants i recursos tant lúdics com formatius per posar en pràctica amb els infants o adolescents

Us informem també de les gestions i recursos que s’estan utilitzant a Ventijol amb les famílies ateses en aquests temps de confinament.

  1. Hem anul·lat totes el visites presencials, coordinacions i reunions presencials
  2. Seguim treballant atenent a les famílies que ens poden trucar al telèfon 93 408 12 36 o per mail a atencio@ventijol.cat
  3. A més hem establert un seguiment telefònic amb totes les famílies ateses.  Seguim  doncs atenent per telèfon i algunes amb videotrucada per whatsapp o per skype, amb l’objectiu d’oferir eines de contenció i suport emocional a les famílies per gestionar les situacions d’estrès i ansietat que es poden generar amb aquest confinament.
  4.  Si en aquesta atenció telefònica  o videotrucada realitzada a les famílies detectem situacions greus que des de Ventijol no podem donar resposta, informem i donem a les famílies els telèfons habilitats per atendre emergències socials i sanitàries.
  5.  Donem estratègies a les famílies per millorar la situació  deguda al confinament  i indicacions i recursos de com afrontar-ho en el cas que hi hagi infants i adolescents.
  6.  Si és el cas donem informació  per contenir el contagi segons les mesures dictades per les administracions

Web de Ventijol