Fundació Barça: #BarçaCovid19

0
1091

El FC Barcelona, fidel al seu compromís amb la societat que des de sempre ha donat sentit al seu lema “Més que un Club”, està contribuint a lluitar contra els efectes de la crisi sanitària del coronavirus i ara, que no pot competir en els terrenys de joc i en les pistes esportives, està decidit a jugar i guanyar el partit que tota la ciutadania està lliurant contra aquesta pandèmia.

Amb aquest ànim el Club ha pres una decisió de gran transcendència i simbolisme com és la cessió dels drets de patrocini de l’Estadi a la Fundació Barça per dedicar-los a la lluita contra la pandèmia. En les pròximes setmanes buscarà un espònsor pel Camp Nou per a la propera temporada, per un import que anirà destinat a finançar projectes per lluitar contra els efectes de la COVID-19, tant a nivell local com a nivell internacional.

Així mateix, continuen treballant i han adaptat els seus programes regulars per tal que els infants es trobin amb els seus educadors i educadores. També estan organitzant trobades amb infants malalts i esportistes de les diverses seccions del club. Una altra acció que estan duent a terme és de prevenció del ciberbullying, important en un moment de confinament com l’actual.

Podeu veure totes les accions que estan portant a terme en el nou web que han creat amb motiu de la lluita contra la COVID-19.