FUNDESPLAI: 21 Idees creatives (i educatives) per fer amb els nens i nenes a casa

0
577

Estem vivint un període excepcional de reclusió i confinament a les cases de tot Catalunya degut a la decisió presa pel Govern de Catalunya de tancar tots els centres escolars de Catalunya com a mesura de contenció per fer front al coronavirus i l’estat d’alarma declarat pel Govern Espanyol el dia 13 de març.

Des de Fundesplai volem aportar la nostra mirada des del lleure i donar alguns consells pràctics a les famílies. Avui et proposem 21 idees creatives i educatives per fer amb els nens i nenes a casa mentre estiguin les escoles tancades.

Però abans dels jocs i les activitats creiem que és important que ajudem als infants a comprendre que les mesures que s’han pres són excepcionals i posen en joc els valors de la solidaritat i la responsabilitat col·lectiva. Tenim un gran repte: aturar entre totes i tots l’expansió del coronavirus! En aquest sentit, et recomanem que miris amb els teus fills i filles  l’especial infoK pel coronavirus que pot ser molt aclaridor.

Llegeix més