La FEDAIA estrena blog i butlletí

0
6495

Fa un parell de setmanes va començar a caminar el nou blog de la FEDAIA que aspira a convertir-se en l’altaveu de les entitats que formen part de la federació però també en un lloc de trobada per intercanviar experiències en relació a allò que totes tenen en comú: l’atenció a infància i l’adolescència en situació de risc d’exclusió social.

Aquest blog neix amb l’esperit d’esdevenir una eina perquè la família de FEDAIA comparteixi les seves inquietuds, per comunicar a la resta de la societat les seves preocupacions i per a visualitzar allò que les entitats fan en el dia a dia. Vol, per sobre de tot, fer visible els reptes als quals s’enfronten aquells que lluiten per construir un futur millor per a la infància.

Perquè aquest projecte tingui èxit, necessitem la col·laboració de la comunitat de la FEDAIA. Us convidem a escriure’ns, a explicar-nos els vostres projectes i a fer de aquestes pàgines un projecte compartit.
Podeu fer-ho al correu: bsilva@fedaia.org.

Al costat del blog de FEDAIA neix també un nou butlletí que aspira a millorar la comunicació i que reemplaçarà el format del Infofedaia i el Notifedaia que fins ara es feia a través del sistema Issu. Aquest és el primer Infofedaia que fem amb el nou sistema i esperem que sigui del vostre gust.
Us convidem a visitar www.fedaiablog.org i fer-nos arribar les vostres inquietuds!