Llum verda al Pilar Europeu de Drets Socials

0
7136

El 17 de novembre serà signat a la Cimera Social de Göteborg. Podem ajudar en xarxes socials amb el hashtag #SocialSummit17

Europa està a punt per ser més social. Fa un parell de setmanes, el Pilar Europeu de Drets Socials va rebre per fi llum verda. Serà signat per 27 països de la Unió Europea (UE) a la Cimera Social de la UE a Göteborg (Suècia) que tindrà lloc el proper 17 de novembre.

Aquest Pilar Social té el potencial de reequilibrar les qüestions econòmiques i socials, i específicament en el que diu relació als infants, amb l’objectiu d’encoratjar millors polítiques per acabar amb la pobresa infantil i millorar la participació infantil a la presa de decisions.

Perquè el Pilar es faci realitat, Eurochild, la xarxa europea de la qual forma part FEDAIA, necessita suport per arribar als governs europeus i que assumeixin la necessitat d’implementar aquesta nova eina de lluita pels drets socials. Podem ajudar en la campanya de xarxes socials usant el hashtag #SocialSummit17.