La FEDAIA continua creixent

5252
40392

La FEDAIA continua creixent i enfortint-se com a plataforma amb la incorporació de dues noves entitats: l’Associació Talma Servei i Suport a les Persones i l’Associació Juvenil Barnabitas.  Benvingudes!!

L’Associació Talma és una associació sense afany de lucre, d’iniciativa social i declarada d’utilitat pública i registrada al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Té per finalitat l’atenció, el suport i la prestació de tot tipus de serveis a persones amb discapacitats, trastorn mental i/o risc d’exclusió social de la comarca de Les Garrigues, per tal de millorar-ne la qualitat de vida. www.talma.cat/

L’Associació Juvenil Barnabitas és una entitat sense ànim de lucre que treballa al barri de Sant Joan Baptista (Sant Adrià del Besòs) des de l’any 1995. De mica en mica ha anat transformant i afegint nous projectes en relació als canvis socials i de població que ha anat patint el barri. L’associació es caracteritza per fer una tasca d’educació en el lleure amb infants i joves del barri o d’altres barris veïns, treballant mitjançant el desenvolupament comunitari i la participació, tant dels infants i famílies com del barri i les diferents entitats que hi treballen.  www.ajbarnabitas.org/

Amb la incorporació d’aquestes noves entitats la FEDAIA suma ja 95 socis d’arreu de Catalunya que treballen amb infants, joves i famílies en situació de risc d’exclusió social o desemparament. Podeu conèixer a tots els membres de la FEDAIA fent clic aquí.