La FEDAIA s’adhereix a la Declaració de Barcelona

1
23444

La FEDAIA ha estat una de les últimes entitats en adherir-se al manifest de COCEMFE Barcelona ‘Declaració de Barcelona’. Es tracta d’un manifest a favor de l’accessibilitat universal, una qüestió de drets humans l’absència del qual comporta l’incompliment de la Convenció Internacional de l’ONU sobre els drets de les Persones amb Discapacitat, que tanmateix, té efectes en el dret intern espanyol. Amb l’adhesió a la declaració la FEDAIA fa la seva aportació per a què la ciutat de Barcelona continuï sent un referent en la defensa i garantia dels drets de les persones.

Des de la FEDAIA us animem a sumar-vos a aquesta reivindicació, ja sigui a nivell d’entitat o a nivell personal. Trobareu tota la informació sobre la Declaració de Barcelona i les formes d’adhesió al següent enllaç: http://cocemfe-barcelona.es/declaracio-accessibilitat-universal