La FEDAIA torna a dibuixar somriures amb la seva festa solidària a PortAventura Park

2742
24082

Una màster class de zumba, tallers de perruqueria creativa i un Mannequin Challlenge pels drets de la infància són algunes de les activitats de la festa ‘Somriu per la infància’ que la FEDAIA ha celebrant avui al parc temàtic de PortAventura Park i que enguany arriba a la seva cinquena edició.

Sota el lema #somriuxlainfancia5 al voltant de 4.000 infants han participat en aquest esdeveniment anual amb el qual es busca sensibilitzar i solidaritzar a la societat sobre la necessitat de garantir la igualtat d’oportunitats de tots els infants, especialment dels més vulnerables.

A més de l’emoció de pujar al Shambhala o al Dragon Khan, els infants gaudeixen d’activitats especials. Aquest matí els esperava un Photocall de benvinguda, on van començar el dia fent-se fotos amb els personatges de PortAventura, i el dia va acabar amb una festa de cloenda amb una Minidisco.

A la cloenda van participar el Sr. Marc Simón, director Corporatiu de l’Àrea Social de la Fundació Bancària “la Caixa”, la Sra. Isabel Carrasco, cap del Servei d’Atenció a la Infància i l’Adolescència a Tarragona, el Sr. Joan Adserà, gerent de la Fundació PortAventura, i la Sra. Sònia Martínez, directora de la FEDAIA.

A més de permetre que els infants de la FEDAIA puguin gaudir d’un dia especial, la federació vol posar de relleu amb iniciatives com aquesta la urgència d’invertir en polítiques que garanteixin el benestar de la infància a curt i llarg termini i que garanteixin la igualtat d’oportunitats entre tots els infants. S’ha triat el somriure com a lema d’aquesta festa perquè és un element d’unió que iguala a tots els infants més enllà de la seva situació social o econòmica.

Aquest esdeveniment es realitza amb la col·laboració de la Fundació PortAventura que centra els seus esforços en el suport a projectes i jornades dedicades a nens i joves en risc d’exclusió per raons socials, de salut o econòmiques. A més hi participen l’Obra Social “la Caixa”, l’Ajuntament de Tarragona, l’Ajuntament de Barcelona, Rodalies de Catalunya, Cadena SER, Marc Martí, Mamma Proof, Sortir amb nens, OP & Kids, El Club dels Tarraconins, Kids i Adolescents.cat.