Campaya FEDAIA: ‘La Infància no pot esperar’

4468
28120

Des de 2015, la FEDAIA impulsa la campanya ‘La infància no pot esperar’ que pretén sensibilitzar sobre les necessitats dels infants, explicar per què aquesta etapa és decisiva per al desenvolupament de les persones i les repercussions que comporta créixer enmig de dificultats. També mobilitzar els ciutadans i fer-los còmplices per canviar la situació actual.

“Els infants no poden esperar perquè allò que no fem per ells avui, tindrà conseqüències demà, repercutirà en el seu futur però també en el conjunt de la societat”. És un dels missatges principals de la campanya. Què passa quan invertim i què succeeix quan no ho fem?  Quines conseqüències pot tenir per a la societat no capgirar l’actual situació? Són algunes de les preguntes sobre les quals la FEDAIA vol fer reflexionar.

“Necessitem que la ciutadania prengui consciència que és necessari un canvi estructural. Calen solvents sistemes socials que donin suport als infants i les seves famílies al llarg de tot el seu cicle vital. Cal sensibilitzar a la societat en general, per tal que els recursos dedicats a la infància no es vegin com despeses sinó com una inversió a llarg termini”, assenyala la presidenta de la FEDAIA, Conxi Martínez.

La iniciativa de la FEDAIA s’emmarca en les accions que porta impulsant des de 2010 per conscienciar sobre la situació de la infància més desfavorida i sobre la importància d’invertir, en un sentit ampli del terme, en polítiques d’infància i família.

Web de campanya: http://www.lainfancianopotesperar.org/

El vídeo de campanya està disponible al canal Youtube de la FEDAIA: