Toni i Giovanni expliquen la vida en un CRAE

4743
25635

Com és la vida en un Centre Residencial d’Acció Educativa, el que coneixem com CRAE? Toni i Giovanni són germans i van estar tutelats en un centre durant cinc anys. Toni té ara 21 anys i estudia integració social. Giovanni té 20 anys i també vol ser educador.

En aquesta entrevista ens expliquen les seves experiències, els seus records i què va significar per a ells un servei que està destinat a infants i adolescents de 0 a 18 anys que no poden viure amb la seva pròpia família però que tampoc disposen d’una família d’acollida.

És difícil explicar als altres que vius en un CRAE? Quines coses podrien fer-se millor? El sistema aconsegueix donar oportunitats als infants i adolescents que es troben en aquesta situació? Amb humor, expliquen algunes d’aquestes qüestions.