La FEDAIA torna a PortAventura Park el proper 20 de maig

6283
38964

Solidaritzar-se amb els infants en situació de desemparament o risc d’exclusió social. És l’objectiu de la festa ‘Somriu per la infància’ que la FEDAIA organitza anualment al parc temàtic de PortAventura Park i que enguany arriba a la seva cinquena edició.

Sota el lema #Somriuxlainfancia5 la FEDAIA celebrarà el dissabte 20 de maig una nova edició d’aquest esdeveniment amb el qual es busca sensibilitzar i solidaritzar a la societat sobre la necessitat de garantir la igualtat d’oportunitats de tots els infants, especialment dels més vulnerables, però també que els infants atesos per la FEDAIA gaudeixin d’un dia d’emoció, aventures i solidaritat.

En aquesta edició participaran al voltant de 4.000 infants de la FEDAIA, a més dels que acudeixen amb les seves famílies a través de la compra d’entrades solidàries que tenen un preu excepcional de 20 € i que permeten fer possible l’esdeveniment. La recaptació es destinarà a projectes socials per afavorir la igualtat d’oportunitats entre els infants que atén la federació.

Les entrades solidàries es poden adquirir a: http://www.somriuperlainfancia.org/.

Perquè sigui un dia especial, hi hauran actors que dinamitzaran la jornada, un photocall, tallers de perruqueria creativa, un màster class de zumba i un Mannequin Challlenge pels drets de la infància.

S’ha triat el somriure com a lema d’aquesta festa perquè és un element d’unió que iguala a tots els infants més enllà de la seva situació social o econòmica.

Aquesta acció es realitza amb la col·laboració de la Fundació PortAventura que centra els seus esforços en el suport a projectes i jornades dedicades a nens i joves en risc d’exclusió per raons socials, de salut o econòmiques. A més hi participen l’Obra Social “la Caixa”, l’Ajuntament de Tarragona, l’Ajuntament de Barcelona, Rodalies de Catalunya, Cadena SER, Marc Martí, Mamma proof, Sortir amb nens, OP & Kids, El club dels tarraconins, Kids i adolescents.cat.