Lluís Jové explica com ha evolucionat el model d’atenció a la infància i l’adolescència

3575
23223

Lluís Jové, ex vicepresident de la FEDAIA, explica com ha evolucionat el model d’atenció a la infància i l’adolescència en els últims 30 anys i com va néixer la FEDAIA com un intent dels prefessionals del sector de millorar la situació dels nens i adolescents tutelats.

Jové subratlla que tot i que s’ha avançat molt en el model d’atenció a la infància, fent-lo més professional i d’acord amb els drets dels infants, queda molt per fer, especialment en el terreny de normalitzar dins de la comunitat la situació dels infants que es troben tutelats.

“Hem d’aconseguir que la societat els accepti amb normalitat però també que puguin accedir amb normalitat a la universitat o al que les seves capacitats els hi permetin, que la seva situació no limiti les seves oportunitats”, assenyala en aquesta entrevista.